×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

aikido

aikido

آسيب ديدگي در هنرهاي رزمي

 

آسيب ديدگي در هنرهاي رزمي

آسيب ديدگي در هنرهاي رزمي را بطور عمده مي توان بدين شکل معنا کرد كه:

هر نوع آسيب در هنرهاي رزمي را مي توان جزء موارد عدم آگاهي هنرجو از نوع فعاليت و سبکي دانست كه در آن تمرين ميکند دانست. هر چند که کارآزمودگي استاد نيز نقش بسزايي را در آسيب و يا عدم آسيب ديدگي دارد. همچنين خستگي عضلات در اثر فعاليتهاي روزانه و يا خستگي فکري و روحي بر اثر استرسهاي روزانه، عدم اجراي صحيح تکنيکها توسط هنرجو از ديگر دلايل آسيب در هنرهاي رزمي هستند که در موارد حاد حتي منجر به شکستگي و يا نقص در ستون فقرات و مفاصل هم مي شود.

مسئله ديگر که خيلي از ما به راحتي از کنار آن مي گذريم جو حاکم بر محل تمرين و يا مسابقات است. مثلاً وقتي يک هنرجوي تازه وارد در محلي تمرين مي کند که با تجربه ها و رده هاي بالا تمرين مي کنند آن هنرجوي تازه وارد با الهام گرفتن از حرفه اي ترها مي خواهد ره 100 ساله را 1 شبه برود که متأسفانه در برخي از حوادث حتي منجر به شکستگي هاي از نوع درجه اول شده و باعث قطع عضو آسيب ديده هم شده است.

البته ايجاد نظم بين هنرجويان حرفه اي و تازه کار بي شک از وظايف استاد است و اساتيد محترم هنرهاي رزمي براي اين کار مي توانند از روش تمرين سبکهاي اصيل شرقي الهام گرفته تا در آموزش هنرجويان خود بهتر عمل کنند تا حداقل آسيب را در هنرجويان خود شاهد باشند.

البته از کنار اين واقعيت هم نبايد به راحتي گذشت که همواره هنرهاي رزمي با آسيب همراه بوده است. بهرحال هنرهاي رزمي با تمام ظرافتهايش يک ورزش سنگين به حساب مي آيد و آسيب هم جزيي از هنرهاي رزمي است.

نوع ديگر آسيب ها، از نوعي هستند که استادان محترم مسئول مستقيم اين نوع آسيب ها مي باشند و آن مبارزه تمريني بين يک هنرجوي حرفه اي و يک هنرجوي آماتور است.

بر عکس نظر اکثر استادان، اين روش کاملاً اشتباه است و اين روش فقط باعث ايجاد يک نيروي مثبت در هنرجوي آماتور مي شود که بعداً به يک انرژي منفي تبديل خواهد شد.

در طي چند سال گذشته کلاسهاي مربيگري بسيار خوبي در فدراسيون ورزشهاي رزمي ايران شاهد بودم که جاي اميدواري بسياري به همراه داشت و جا دارد به تمام استادان و مربيان هنرهاي رزمي از سر احترام عرض ادب و خسته نباشيد بگويم.

به تجربه ثابت شده است که وقتي 2 هنرجو هم رده و يا 2 مبارزه گر تقريباً هم رده با هم کار مي کنند کمتر دچار آسيب مي شوند و در اين يکسان سازي، حتي قد و وزن نيز نقش بسزايي بازي مي کند.

هرچند که در مسابقات آزاد حرفه اي فاصله وزنها کمي بيشتر است ولي اين را هم بايد در نظر داشت که مي توان با قدرت بدني و تکنيکهاي بهتر بر حريف قدرتمندتر چيره شد .

 

 

دوشنبه 11 آبان 1388 - 12:50:11 AM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم

آخرین مطالب


برای اولین بار در ایران آموزش هنرهای رزمی در پارک ها و بوستان ها ی کشور


aikidohome.com


همایش و سمینار بزرگ آی کی دو در مازندران شهرستان تنکابن برگزار شد


حضور آی کی دو کا ها در افتتاحیه مسابقات سراسری فوتسال راه آهن جمهوری اسلامی ایران


اولین جلسه ساماندهی آی کی دو قائمشهر


استاد مهدی نعمتی از استان مازندران بعنوان مسئول روابط عمومی آی کی دو کشور


معنای واقعی سن سی


قويترين انتى اكسيدان موجود در طبيعت


برای اولین بار بامجوز رسمی آموزش هنر رزمی آی کی دو در بوستانهاو پارکها


افتتاح باشگاه هنررزمی آی کی دو آی کی کای در شهر تنکابن


نمایش سایر مطالب قبلی
آمار وبلاگ

381431 بازدید

35 بازدید امروز

82 بازدید دیروز

401 بازدید یک هفته گذشته

Powered by Gegli Social Network (Gohardasht.com)

آخرين وبلاگهاي بروز شده

Rss Feed

Advertisements